Politika kvalitete

POLITIKA KVALITETE

Navis CNC Solutions je tvrtka koja se od svog osnivanja bavi uslugom obrade metala i drugih materijala na CNC obradnim centrima. Tijekom svog postojanja tvrtka je djelatnost bazirala na kvaliteti usluge uvažavajući kupčeve zahtjeve i stvarajući partnerski odnos kroz kvalitetu ugovorenog proizvoda, isporuku u roku i konkurentnu cijenu.

Cilj sustava kvalitete je osigurati najvišu razinu svih poslovnih procesa, s usmjerenošću na potrebe i zadovoljstvo Kupaca i svih zainteresiranih strana uz održivi razvoj.

Politikom kvalitete obvezujemo se:

  • Uspostaviti sustav upravljanja u skladu s zahtjevima norme ISO 9001.
  • Razvijati sustav upravljanja kvalitetom uz neprekidno poboljšavanje radnih procesa, kroz ulaganja u tehnološku i mjernu opremu te kompetentnost operatera na strojevima.
  • Prepoznati zahtjeve kupaca i zainteresiranih strana kroz otvorenu komunikaciju, praćenje njihovih očekivanja i analizu mogućih primjedbi, kako bi se njihovo zadovoljstvo neprestano povećavalo.
  • Uspostaviti obostrano korisne odnose sa svojim dobavljačima i kooperantima koristeći za ugovorene proizvode samo materijale i usluge s odgovarajućim dokazom kvalitete.
  • Prepoznati zahtjeve za kompetentnim znanjima zaposlenika, podržati ih u tome osiguravanjem sredstava i provođenjem obuke. Obvezujemo se da svaki djelatnik bude upoznat s politikom kvalitete, da  je shvati i prihvati kao trajno načelo u vlastitom djelovanju.

Politika kvalitete se stalno preispituje i aktualizira sa ciljem  poboljšanja prema ugovorenim proizvodima, kupcima naših usluga, zaposlenicima, dobavljačima i svim ostalim zainteresiranim stranama.

Brinemo o zaštiti zdravlja, sigurnosti i zadovoljstvu zaposlenih te stvaramo radno okruženje koje potiče njihovo usavršavanje i razvoj.

Kontinuiranim učenjem omogućujemo stvaranje novih vrijednosti.

Krapina, 09.12.2019.          .                            Direktor Navis CNC Solutions d.o.o.

                                                                                             Ivan Švigir

HR | ENG | GER